No more Melo Drama


Carmelo Anthony was al een tijdje persona non grata in New York. Het sabotagewerk van Phil Jackson in de vorm van rechtstreeks en onrechtstreekse shots was al veel langer aan de gang, maar zelfs nadat de Zen Master vriendelijk werd bedankt voor bewezen diensten, werd al snel duidelijk dat ook NYK president Steve Mills niet langer geloofde in de 33-jarige forward.
Een ruil naar Houston — Melo’s geprefeerde landing spot — leek eerder deze zomer bijna rond, maar de gesprekken werden uiteindelijk afgeblazen. Ook Cleveland en Portland slaagden er niet in om een deal te finaliseren.
En toen kwam Sam Presti opdagen, dezelfde man die eind juni Paul George wegkaapte bij Indiana voor een zak chips Victor Oladipo en Domantas Sabonis.
De GM van Oklahoma City realiseerde een gelijkaardige coup voor Anthony. De tienvoudige All-Star werd gehaald voor big man Enes Kanter, shooter Doug McDermott en een second-rounder van Chicago.
Voor wie de score bijhoudt: dat zijn twee All-Stars voor de prijs van Oladipo en Kanter (onvolledige spelers met ongunstige contracten), McDermott (een ééndimensionale specialist), Sabonis (een oudere rookie), en een second-round pick. MVP Russell Westbrook zal niet weten waar hij het heeft.
Stel je voor: Westbrook die zijn gebruikelijke acrobatische toeren uithaalt, George die met veel plezier assists ontvangt en samen met Andre Roberson de verdedigende taken op zich neemt, Anthony die spot-up shooter speelt tot laat in Q4 en dan overneemt als het nodig is, en Steven Adams die het vuile werk opknapt. Poetry in motion!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen