NBA HR: Pistons chemistry, Boogie's monkey business

New York Knicks v Detroit Pistons
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Chemistry 101: Jennings + Drummond = KABOOM!
Brandon Jennings en Andre Drummond weten elkaar bij tijd en wijle prima te vinden. Ook vannacht, toen de Detroit Pistons de Brooklyn Nets aan de kant wisten te zetten, maakten ze er een mooie show van. Een alley-oop van Jennings, via het backboard, en de lange grijpende armen van The Goose. What’s not to like?

2. Monkey business
De geblesseerde DeMarcus Cousins speelde vannacht niet mee in de overwinning van de Kings op de Milwaukee Bucks (104-111). Maar wie denkt dat de beste man dan gewoon zijn mond houdt en zich nergens mee bemoeit komt bedrogen uit. Cousins zorgde er namelijk eigenhandig voor dat shirts met het Chinese nieuwjaar erop niet werden gedragen. Waarom? Het ‘Jaar van de Aap’ zou slecht vallen op de eerste dag van ‘Black History Month’. Tja, daar valt in het hypersensitieve Amerika wat voor te zeggen.


3. Legpuzzel Clippers/Lakers
Alsof je kijkt naar een uit de hand gelopen legpuzzel, beter kunnen we het niet beschrijven. De Clippers en de Lakers spelen zoals bekend allebei in Staples Center in Los Angeles, dus er is een grote wisseltruc nodig mochten beide ploegen op dezelfde dag spelen. En dat ziet er zo uit.

4. Slicin’ and dicin’ Westbrook
Euro-steppin’ his way to a three point play!” Russell Westbrook had het vannacht weer op z’n heupen. In de eenvoudige overwinning van Oklahoma City Thunder op de Washington Wizards (98-114) was Westbrook goed voor zijn zevende triple-double van het seizoen. Deze score was misschien wel de mooiste.

5. Speights wil Jackson naar de Suns
Als het aan Warriors-bankzitter Marreese Speights ligt, gaat zijn oude coach Mark Jackson aan de slag bij de Phoenix Suns. Op vrij publieke wijze liet hij Jackson weten dat er een vacature is in Arizona. De Suns zelf zaten overigens te denken aan Steve Nash, maar die voelt zich nog niet klaar voor het echte werk. Dus wie gaat het worden?


Foto: Getty Images

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen