College Football Update

Clemson v Georgia Tech
Na de relatief slaapverwekkende speelronde van afgelopen weekend, zien de affiches voor week 3 er goed uit! Op de veelbesproken Hail-Mary-‘n’-Ladder in de wedstrijd tussen Oklahoma State en Central Michigan na, gebeurde er in week 2 vrijwel niets verrassends.
https://www.youtube.com/watch?v=xGfBnJ8cbus
Opmerkelijk was dat Clemson (5) veel moeite had met Troy. De Tigers wonnen wel: 24-30.


AP Rankings
De wekelijkse Associated Press Ranking werd enigszins door elkaar geschud door het stroeve spel van Clemson tot nu toe. Alabama staat, zoals het hele jaar al, op één. Afgelopen weekend was het weerloze Western Kentucky aan de beurt: 10-38.
Florida State won met grote cijfers van Charleston Southern en neemt de tweede plek van Clemson over.
Op plaats drie vinden we deze week Ohio State. Ondanks de exodus van talent in het afgelopen voorjaar spelen de Buckeyes tot nu toe prima: Tulsa ging met 48-3 over de knie.
De vierde plaats is voor de Michigan Wolverines van coach Jim Harbaugh. De UCF Knights waren echt een maatje te klein voor de machtige Wolverines: 14-51.
Spektakel
Dat er komend weekend van alles gaat gebeuren staat als een paal boven water. Zaterdag neemt Florida State (2) het op tegen Louisville (10). Louisville heeft met Lamar Jackson een zeer spectaculaire atleet under centre staan. De Florida State defense zal dan ook zeer zeker getest worden. Deze wedstrijd zal om 18:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden.
Later die dag speelt Alabama (1) tegen Ole Miss (19). Vorig jaar was Ole Miss de enige ploeg die Alabama wist te verslaan. Het wordt zeer interessant om te zien of Alabama dit seizoen wraak zal nemen.
Een andere boeiende pot is die tussen Ohio State (3) en Oklahoma (14). Oklahoma moet winnen om terug te komen in de play-offsrace. Een ploeg die deze wedstrijd met veel interesse zal volgen is Houston. Zij versloegen Oklahoma in week 1 en zijn er dus bij gebaat dat de Sooners de rest van het jaar goed presteren. De wedstrijd tussen Ohio State en Oklahoma zal plaatsvinden om 1:30 uur (Nederlandse tijd) in de nacht van zaterdag op zondag.
Andere goede wedstrijden
Texas A&M (17) – Auburn: 01:00 uur
Michigan State (12) – Notre Dame (18): 1:30 uur
USC – Stanford (7): 02:00 uur
Fox Nederland
Ook deze week zal Fox Nederland weer college football uitzenden. Op zaterdagavond is om 18:00 uur TCU tegen Iowa (zeer de moeite waard!) te zien op Fox Sports 6.
Foto: Getty Images (Archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen