Bogaerts en Jansen in 2016 MLB All-Star Game

Xander Bogaerts
Xander Bogaerts is dinsdag gekozen als de startende shortstop voor de American League in de 2016 MLB All-Star Game. De 23-jarige shortstop van de Boston Red Sox ontving meer dan twee miljoen stemmen van de fans.
Naast Bogaerts werd ook Kenley Jansen van de Los Angeles Dodgers gekozen tot All-Star. Samen zijn zij de eerste All-Stars uit het Koninkrijk der Nederlanden sinds Jair Jurrjens (Atlanta Braves) in 2011 en Andruw Jones (Atlanta Braves) in 2006.
Bogaerts heeft een dominante eerste helft van het seizoen achter de rug. Een .336/.392/.481 slashline in 80 wedstrijden met negen homeruns en 51 binnengeslagen punten. Hij staat tweede in de MLB met 114 honkslagen en zevende met een 3.9 fWAR. The X-Man leverde zelfs een hitting-streak van 26 wedstrijden af, terwijl hij zijn ploeg tegen de Chicago White Sox naar de overwinning leidde.
https://www.youtube.com/watch?v=Og9OiyNaGZI
Na een sterk seizoen in 2015, waarin hij werd uitgeroepen als de beste slagman op zijn positie in de American League, heeft Bogaerts de stijgende lijn doorgezet. Hij slaat, net zoals vorig jaar, de bal alle kanten het veld in. Op een nog hoger niveau.
Knipsel
Bogaerts is niet de enige speler van de Red Sox in de All-Star Game. Zijn teamgenoten David Ortiz, Mookie Betts en Jackie Bradley Jr. zijn er ook bij in San Diego.


De line-up van de National League All-Stars ziet er als volgt uit:


De Midsummer Classic is op dinsdag 12 juli.
Foto: Mike Tibbert / statistieken tot 5 juli 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen