SportAmerika's MLB Opening Day 2017 Guide

26458621862_c61aa099d3_o
Gisteren mocht je voor het laatst nagenieten van de epische World Series van 2016 en de zeer vermakelijke World Baseball Classic van 2017. Vandaag begint echter het echte werk weer. Er staan opnieuw maar liefst drie duels geprogrammeerd. Daarom presenteert SportAmerika voor het tweede jaar op rij de MLB Opening Day Guide.
Vandaag begint de lange weg naar de Commissioner’s Trophy voor de dertig deelnemende teams. Sommige ploegen zullen na een maand wel weten dat zij de prijs ook dit jaar niet in de prijzenvitrine zullen mogen bij zetten. Bij anderen zal de hoop gedurende het seizoen alleen maar sterker aanwakkeren.


De eerste dag van het nieuwe honkbaljaar bestaat sinds vorig seizoen uit meerdere duels verspreid over de gehele dag. Op deze eerste werkdag van de mondiale honkbalelite zien we maar liefst zes teams in actie die in de eenentwintigste eeuw de World Series al eens haalden. Vijf daarvan mochten zich zelfs kronen tot kampioen. Drie daarvan deden dat sinds 2011 en één daarvan is de huidige kampioen. Op de volgende pagina’s lees je wat je kunt verwachten.
Foto: Flickr/The Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen