MLB Podcast: Just A Bit Outside #6


Episode 6: dopen met Marte, traden met Braun, umps met mics en meer!


Het was een veelbewogen week in de Majors. Teams en spelers schreven geschiedenis, doping stak de kop weer op, streaks werden verbroken en de eerste trade rumors dienden zich aan. In deze aflevering van Just A Bit Outside bespreken Justin, Lionel en Jasper de belangrijkste zaken van de afgelopen week in de Major League.
De show opent met het Moment van de Week (00:55), waarna de heren uitgebreid de tijd nemen voor al het MLB-nieuws (03:00). Wat betekent de dopingschorsing van Starling Marte voor de Pirates en de league? Waar komen de trade-rumoeren rond Ryan Braun vandaan? Hoe zit het met de verkoop van de Marlins en Mookie’s strikeoutstreak? Dat, een injury update en meer passeert de revue in de eerste helft van de show.
Vervolgens staat de crew stil bij de standouts van de afgelopen week (Eric Thames, Bryce Harper, Chris Sale en … Jason Vargas?) (36:30). Ook duiken de hosts wat dieper in de stroeve start van Yadier Molina en een potentiële contractverlenging voor Carlos Correa (46:30). Als laatste vliegen de mannen door de Rookie Watch en een (kleine) mailbag (51:00).

Het artikel over Moneyball en de Oakland Athletics uit The Guardian, waarover in de uitzending gesproken wordt, is hier te lezen.

Vergeet niet: we staan vanaf nu op iTunes en in de grootste Android podcast-databases. Subscribe dus vandaag nog in je favoriete podcast-app op de show en mis geen aflevering meer! Vind je de show leuk? Laat dan even een review achter op iTunes! Met jullie feedback kan de show alleen maar beter worden!
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Justin Kevenaar en Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).
Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen