Indians nog negen innings verwijderd van World Series

27030137375_1d2c7be238_k
De Cleveland Indians hebben nog één zege nodig om de World Series te bereiken. Gisteravond brachten de mannen van Terry Francona de stand in de best-of-seven-serie op 3-0 door de Toronto Blue Jays opnieuw te verslaan. De wedstrijd eindigde in 4-2.
Het duel begon nogal vreemd omdat Indians-starter Trevor Bauer nog voor het einde van de eerste inning alweer naar de kant moest. De hechting in de pink aan zijn rechterhand sprong open waardoor werpen onmogelijk werd. De Indians stonden op dat moment echter wel al 1-0 voor nadat Mike Napoli Carlos Santana met een tweehonkslag binnen had gebracht.

In de schaduw van de wat meer op de voorgrond tredende Francisco Lindor en Andrew Miller is Napoli ook aan een goede oktobermaand bezig. Dat benadrukte hij gisteravond door in de vierde inning met een solo homerun de 2-0 op het bord te brengen. Later scoorde hij ook nog de vierde run voor de Indians.
Dat was ook het moment waarop Miller opnieuw mocht laten zien dat hij in supervorm steekt. Hij liet de Blue Jays opnieuw geen kans. De 4-2 stand die op dat moment al bereikt was bleef daardoor tot het einde van de wedstrijd op het bord. Het was symbolisch te noemen dat juist Mike Napoli de laatste uit van de wedstrijd maakte.
Game 4 wordt vanavond gespeeld. Mochten de Blue Jays die weten te winnen dan wordt game 5 op woensdagavond gespeeld.

Foto: Flickr The Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen