SportAmerika Football Pool 2018/2019 Week 15

FOOTBALL POOL 2018/2019 WEEK 15

Week 15 is weer een week met zestien wedstrijden. De eerste wedstrijd is misschien de meest interessante, namelijk de Chargers tegen de Chiefs. Als de Chargers winnen komen ze op gelijke hoogte in de divisie en kunnen de Chiefs zich geen fout meer permitteren. De Chiefs hebben nog wel een betere onderlinge score in de divisie.
Het weekend eindigt met de Eagles tegen de Rams. Ten opzichte van vorige week is er niks veranderd voor de Vikings, Panthers, Eagles en Redskins, die eigenlijk allemaal voor de laatste wild card met als outsider de Packers die geen gemakkelijke wedstrijd bij de Bears hebben. Al met al een interessant weekend.
Tip is om de pool via desktop/laptop in te vullen, de antwoorden van je inzending worden (als het goed is) automatisch naar je gemaild. We denken dat Safari misschien ook problemen geeft. Advies is om Chrome of Firefox te gebruiken bij het invullen. Heb je geen bevestigingsmail dan zijn de antwoorden niet geregistreerd.
Verder graag altijd met dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres de pool insturen. Verkeerd invullen levert onnodig veel meer werk op. De naam in de scorelijst is de naam die bekend is bij ons.
Veel plezier met het invullen en het kijken!
LET OP!!! DEADLINE vrijdag  7  December 02:19.
Te laat ingevuld dan worden alle vragen over de reeds gespeelde wedstrijden niet goedgekeurd.
Check de uitleg in ons (ongewijzigde) rule book: FOOTBALL POOL RULE BOOK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen