NFL Update: Patriot Ebner grijpt naast Olympische medaille

Ebner
Nate Ebner keert zonder Olympische medaille terug naar de New England Patriots. Ebner deed als eerste NFL-speler mee aan de Olympische Spelen en wel met het rugby-toernooi. De ploeg ging voor goud, maar is na de poulewedstrijden al uitgeschakeld.
De Verenigde Staten kwamen in de laatste poulewedstrijd uit tegen Fiji en mochten met drie punten verschil verliezen om door te gaan naar de kwartfinales. Ondanks een late try van Ebner verloor de VS met 24-19 en rest de ploeg de strijd om plaats negen.
Ninkovich uitgeschakeld tot oktober
Er was meer slecht nieuws voor de Patriots vandaag, want Rob Ninkovich blesseerde zich tijdens het trainingskamp aan zijn biceps en staat minimaal tot oktober aan de kant. Dit is een gevoelige aderlating voor de pass rush van New England, want de defensive end is met JJ Watt en Calais Campbell de enige die sinds 2010 goed was voor 40 sacks en 350 tackles.
Tebow wil gaan honkballen
New York Jets v Philadelphia Eagles
Tim Tebow heeft een profloopbaan nog niet uit zijn hoofd gezet. Alleen wil hij niet meer in de NFL de top halen, de voormalig quarterback heeft bekend gemaakt zich te gaan richten op honkballen. Tebow zou later dit jaar proeftrainingen willen houden zodat de profclubs hem kunnen beoordelen.
De reacties op het nieuws van Tebow zijn niet positief. De meeste kans zien weinig mogelijkheden voor de quarterback. “Hij was goed in high school en had talent, maar heeft tien jaar verspeeld. Ik zie dit niet positief aflopen”, aldus een scout in de National League. “Als pitcher is het een ander verhaal, een goede arm is een goede arm, maar als slagman heeft hij tien jaar verloren.”
Long weg bij Rams voor vrouw op kamer
De nieuwe serie Hard Knocks ging gisteren van start, en het televisieprogramma gaf een bijzonder inkijkje bij de L.A. Rams. Zo weten we nu dat Duon Long door de Rams ontslagen is omdat hij tijdens trainingskamp een vrouw over had op zijn kamer. Dit was tegen de teamregels en voor coach Jeff Fisher reden om Long weg te sturen.

“What part of the rules, what part of ‘no female guests in the room,’ did you not understand?”

Tijdens de eerste Hard Knocks-aflevering is te zien hoe Fisher in gesprek gaat met zijn speler, die hij vervolgens wegstuurt. Long heeft bij de Eagles een nieuwe kans gekregen om zich te bewijzen en een plekje in de NFL te veroveren.
Foto: Jeffrey Beall

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen