NFL Draft Day #1: Must See Moments

De eerste 32 spelers zijn gekozen tijdens de NFL Draft 2018. We zitten een aantal niet te missen momenten op een rijtje. Van een quarterback met zelfvertouwen tot een quarterback met gevoel voor historie en een uniek moment voor twee broers.

NINE MISTAKES MADE AHEAD OF ME

Dat Baker Mayfield als eerste werd gekozen kwam voor velen als een verrassing. Niet in de laatste plaats voor Josh Rosen, één van zijn concurrenten. De quarterback van LSU had zichzelf hoger ingeschat dan pick #10 (Arizona Cardinals) en dat liet hij ook duidelijk blijken tijdens een interview met NFL Network.

UNICUM IN RONDE 1

De 28ste pick van de eerste ronde zorgde voor een drieluik aan mooie momenten. Eerste de emotionele kant toen Ryan Shazier het podium op kwam lopen. Daarna het unieke moment dat twee broers in de eerste ronde werden gekozen: Tremaine Edmunds als 16de en zijn oudere broer Terrell Edmunds als 28ste. Voor laatstgenoemde kwam de “call” blijkbaar onverwacht gezien zijn hilarische uitleg over het moment dat hij gebeld werd.

BAKER = BRETT

Dan nog even terug naar de nummer 1 van deze draft. Baker Mayfield moet nog bewijzen dat hij de Cleveland Browns een zelfde boost kan geven als zijn draft stock in het laatste jaar, maar voor historisch besef krijgt hij alvast een A+ draft grade. Mayfield reproduceerde de draft foto van Brett Favre. Een actie die Hall of Famer zelf ook kon waarderen.


Lees hier alles over de eerste 32 picks van de NFL Draft 2018.

(Cover photo: Twitter)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen