Game Previews | TNF Week 3: Jets @ Browns, duel der rookie QBs?

De Browns tegen de Jets tijdens Thursday Night Football is eigenlijk het treffen van twee ongelukkige franchises. Het ongeluk van Cleveland strekt iets verder dan dat van New York, maar het zijn allebei teams met een chip on their shoulder. De Jets hebben een veelbelovend begin laten zien met franchise quarterback van de toekomst Sam Darnold. De Browns doen het nog met Tyrod Taylor, maar ook in Cleveland raakt men langzaamaan gefrustreerd. Zal dit betekenen dat we de #1 pick wellicht in actie gaan zien tegen de #3? Baker Mayfield is er klaar voor, maar de vraag is waar de wispelturige Hue Jackson de voorkeur aan geeft. Het lijkt er sterk op dat Jackson voorlopig nog vasthoudt aan zijn initiële keuze.


21 September 2018 – 02:20 | New York Jets (1-1) @ Cleveland Browns (0-1-1) | FirstEnergy Stadium

Na een zeer goede start verloren de Jets in week 2 vrij ruim van de Dolphins. De Browns, op hun beurt, hadden met een goeie kicker wellicht een 2-0 record gehad. Wordt het voor Cleveland de tweede winst uit 35 onder Hue Jackson, of trekken de Jets aan het langste eind?
Het grootste voordeel van de Browns ten opzichte van de Jets is ervaring op de quarterbackpositie. Echter, Taylor stapt te snel uit de pocket, heeft niet de beste ball placement en is inaccuraat als het gaat om passes aan de randen van het veld. Het brengen van Baker zou Cleveland ervaring kosten, maar het kan zo maar een kwaliteitsimpuls geven. Tyrod Taylor zal de wedstrijd vanavond starten voor de Browns, maar maakt hij de vier kwarten ook vol? Dat is maar zeer de vraag, want de druk op coach Jackson om de number one draft pick eindelijk zijn kans te geven, wordt steeds groter.
Aan de overkant staat de rookie quarterback Sam Darnold die vorige week tegen de Miami Dolphins meer onder druk stond dan in zijn debuut en bijgevolg meer fouten maakte. Nu staan Darnold en zijn O-line tegenover een defensie die zeer goed weet wat het is om de quarterback onder druk te zetten, met voormalig number one pick Myles Garrett en Larry Ogunjobi als aanjagers.
Komt deze wedstrijd op details aan? Dan kijken we bij de Browns opnieuw richting de kicker-positie. De wanprestatie van vorige week kostte Zane Gonzalez zijn job. Hij wordt nu vervangen door Greg Joseph, die nog nooit een wedstrijd op het hoogste niveau speelde. Afwachten of hij mogelijks de Browns naar hun eerste zege sinds 24 december 2016 kan schieten.

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen