Game Previews | MNF Week 7 Giants @ Falcons

Een nieuwe maandag dus ook een nieuwe editie van Monday Night Football. Vannacht staan twee teams tegenover elkaar die zo’n 30 punten per wedstrijd weggeven. Daarnaast kampen de Atlanta Falcons met ontzettend veel blessures, terwijl de New York Giants voor het eerst in drie wedstrijden wel weer eens willen winnen. Een must-win voor beide teams om het seizoen nog enigszins kleur te geven. Lees de preview om te weten wat er allemaal staat te gebeuren.


23 Oktober 2018 – 02:15 | New York Giants (1-5) @ Atlanta Falcons (2-4) Mercedes-Benz Stadium

De Atlanta Falcons kregen afgelopen week wederom een tegenvaller te verwerken. Running back Devonta Freeman is op de injured reserve lijst geplaatst. Hierdoor zullen Tevin Coleman en rookie Ito Smith de running game gaan verzorgen. Je kunt wel stellen dat de Falcons zijn getroffen door een injury bug. De lijst wordt met de week langer voor Head Coach Dan Quinn. Ondanks dat de meeste blessures aan defensieve kant zijn, zal het vooral puzzelen worden om een goede offense neer te zetten. Het is namelijk nog onzeker of Mohamed Sanu en Calvin Ridley kunnen spelen. Mochten deze twee niet starten zal Austin Hooper meer in het spel betrokken worden. Hooper was tegen de Buccaneers goed voor 9 receptions, 71 yards en één touchdown.
Het voornaamste target voor Matt Ryan blijft nog altijd Julio Jones. De elite wide receiver had afgelopen week 10 receptions voor 144 yards. Jones staat momenteel tweede geranked qua receiving yards met 708 yards. Een touchdown heeft Jones dit seizoen echter nog niet weten te scoren, maar dit lijkt slechts een kwestie van tijd. De Falcons hebben het thuisvoordeel en Matt Ryan speelt zeer solide de afgelopen weken.
De New York Giants zijn voor de tweede keer op rij het seizoen met een 1-5 record begonnen.  Het is er in ieder geval niet op vooruit gegaan. Eli Manning lijkt over de datum en Odell Beckham Jr heeft weer eens ruzie met een zijlijn attribuut. Afgelopen week kuste OBJ een grote waaier met zijn helm. De problemen op het veld lijkt hij met die actie in ieder geval niet op te lossen. Manning gooide afgelopen drie wedstrijden evenveel touchdowns als interceptions en werd dit seizoen al twintig keer gesacked. De quarterback moet meer tijd krijgen van zijn o-line om de bal eens diep te kunnen gooien.
Donderwolken blijven zich opstapelen voor de Giants, maar tegen een geplaagd Atlanta hopen de G-men een straaltje zonneschijn richting New York mee te nemen.

Coverfoto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen