Deshaun Watson mist rest van seizoen met gescheurde kruisband

Ondanks de gewonnen World Series-titel van de Houston Astros, is het vandaag niet alleen maar feest in Houston, Texas. Diverse bronnen melden namelijk dat Texans-quarterback Deshaun Watson vandaag op de training zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en voor de rest van het seizoen is uitgeschakeld.

ROOKIE OF THE YEAR

Het verlies van Watson is een enorme aderlating voor de Texans. Watson was in de running voor de Rookie of the Year-titel, met 19 TD’s, 8 INT’s, 1852 yards total offense en een 103.0 passer ratingDaarnaast liet hij in de wedstrijden die hij dit seizoen speelde zien dat de Texans hun antwoord op de quarterback-positie hebben gevonden. Met name afgelopen zondag, toen zijn Texans na een spektakelstuk met 38-41 verloren van de Seattle Seahawks, oogstte de rookie veel lof met maar liefst 402 passing yards en vier touchdowns.
De verwachting is dat Tom Savage aankomende zondag tegen de Colts, die eerder vandaag meldden dat Andrew Luck dit seizoen niet meer in actie komt, under center zal starten; dit terwijl Savage eerder dit seizoen na 1 helft tegen de Jaguars nog gewisseld werd ten faveure van Deshaun Watson.

HERSTEL

Het zit de Texans qua blessures niet mee dit seizoen. Watson vergezelt JJ Watt en Whitney Mercilus in de ziekenboeg. Watson’s herstel zal zo’n 8 tot 9 maanden gaan in beslag nemen. Verwacht wordt dat hij op tijd hersteld zal zijn voor het seizoen 2018.
Ondertussen stromen vanuit de algehele sportwereld de steunbetuigingen binnen aan het adres van Watson. Van collega’s uit de NFL tot zijn ex-college coach Dabo Sweeney en zelfs LeBron James willen de jonge quarterback een hart onder de riem steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen