MLB Podcast: Just A Bit Outside #3


Episode 3: OPENING DAY!


Het is Opening Week in Major League Baseball en dus is er ook weer een nieuwe aflevering van Just A Bit Outside! Deze week bespreken Justin, Mike, Lionel en Jasper de contractverlengingen van Rougned Odor en Yadier Molina en wordt er stilgestaan bij het nieuws dat de Montreal Expos misschien weer terugkeren in de Major League. Ook bespreken de heren A.J. Pierzynski’s nieuwe baan, Tim Tebow vs Max Scherzer en meer losse nieuwtjes (2:15 – 22:50).
Verder vervolgt de crew de Previews met deze week de National League (22:55 – 55:30) en doen ze voorspellingen voor de Rookie of the Year, Cy Young en MVP Awards in beide leagues (55:32- 1:02:10). De show wordt afgesloten met een nieuwe editie van de Mailbag, waarin de hosts vragen van de luisteraars behandelen (1:02:15 – 1:13:40). Wie is beter: Bryant of Arenado? Wordt Rick Porcello de Dallas Keuchel van 2017? Waar letten de hosts dit seizoen en in week 1 speciaal op?
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/315737395″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
LET OP: SoundCloud is deze week overgestapt op een betaalmodel. Om de podcast te kunnen luisteren, moet je mogelijk een gratis account aanmaken. We zoeken naar een oplossing voor dit probleem. Voor meer hierover, check de Producer’s Note aan het begin van de podcast. Dank voor jullie geduld!
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).
Aflevering offline meenemen? Klik de downloadknop in de player voor een MP3 of ga naar onze SoundCloudpagina. Deze functie werkt waarschijnlijk niet met een gratis account. We werken aan een oplossing.

Tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Justin Kevenaar en Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen