MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 7


Episode 7: iedereen geblesseerd, Joe Girardi’s lineupmagie, honkbal over de grenzen, april-recap, mailbag en meer!


April zit erop, dus ook in deze aflevering van SportAmerika’s MLB Podcast Just A Bit Outside bespreken Justin, Lionel en Jasper de belangrijkste zaken van de afgelopen week in de Major League.

De show opent met het Moment van de Week (1:35), waarna Jasper de boel in de war gooit en over obscure, hardgooiende Reds-werpers begint. Voor je het weet gaat het gesprek over Hunter Greene en Tyler Kolek, maar Justin krijgt de boel weer op de rails met MLB News & Notes (7:24).
Welk nieuws is er over Jeter en de Marlins? Hoe moet ESPN verder na alle ontslagen in de MLB-afdeling eerder deze week? Waar komen alle homeruns in de Majors vandaan en waarom ziet Coors Field zoveel cycles? Het nieuwsblok wordt afgesloten met een waslijst aan blessure bij sterspelers. (Note: het nieuws dat Adam Eaton zijn kruisbanden gescheurd heeft en er de rest van het seizoen uit ligt, was ten tijde van de opname nog niet bekend).
In de tweede blok buigen de heren zich over Yankees-manager Joe Girardi’s lineupgegoochel (24:12). Zijn de Yankees trendsetting bezig met hun afwijkende lineupconstructies?

Tweede helft

De tweede helft van de show trapt af met een kijkje over de grens (30:15). Na de MLB-debuten van Litouwer Dovydas Neverauskas en Zuid-Afrikaan Gift Ngoepe, verdiepen de mannen zich onder aanvoering van Lionel in de wereld van het ‘honkbal buiten Amerika’. Hoe is de stand van zaken in de honkwikkelingsgebieden?
Na een uitgebreid gesprek over de toekomst van het internationale honkbal, cirkelen de presentatoren weer terug naar de Majors en wordt er teruggeblikt op de maand april (42:30). Welke spelers sprongen er de eerste maand van het seizoen uit? Welke teams zijn in vorm, of niet? Wat is de stand van zaken in de divisies?
De show wordt afgesloten met de Mailbag (1:03:25).
Vergeet niet: we staan op iTunes en in de grootste Android podcast-databases. Subscribe dus vandaag nog in je favoriete podcast-app op de show en mis geen aflevering meer! Vind je de show leuk? Laat dan even een review achter op iTunes! Met jullie feedback kan de show alleen maar beter worden!
Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Justin Kevenaar en Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).
Jasper Roos
Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen