Zayn loopt blessure op in WWE-debuut, Ambrose in Championship Match

Door

RAW_1145_Photo_182-3346498336Sami Zayn heeft in zijn officiële WWE-debuut een schouderblessure opgelopen. De voormalig NXT Champion nam het tijdens Monday Night Raw in Montreal, Canada op tegen United States Champion John Cena. Vandaag ondergaat Zayn een MRI.

Montreal
Het is geen toeval dat de spectaculaire ‘highflyer’ vannacht debuteerde, Sami Zayn is geboren en getogen in Montreal. De fans in het Bell Centre gaven hun ‘home town hero’ een gigantische ovatie nadat hij werd geïntroduceerd door de legendarische Bret ‘Hit Man’ Hart, die een ‘bijzondere relatie’ heeft met de Canadese stad.

CHRIS JERICHO KEERT TERUG IN WWE

20150426_payback_EP_LIGHT_match-HP_4WayWWE Payback: Ambrose in Championship Match
Dean Ambrose is toegevoegd aan de WWE World Heavyweight Championship Match tijdens WWE Payback.

‘The Lunatic Fringe’ neemt het in een Fatal 4-Way Match op tegen titelverdediger Seth Rollins, Randy Orton en Roman Reigns.

Ook neemt John Cena het voor de vierde keer op rij op tegen Rusev, tijdens WWE Payback treffen de twee krachtpatsers elkaar in een “I Quit” Match.

WWE Payback vindt plaats in de nacht van zondag 17 op maandag 18 mei in de Royal Farms Arena in Baltimore, Maryland en is live te zien op het WWE Network.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen