Y2J zet er weer een punt achter, WWE Fastlane, Rhyno in NXT

Door

RAW_12152014rf_0508Het WWE-contract van Chris Jericho loopt eind deze maand af. De afgelopen maanden gaf Y2J acte de préséance tijdens WWE Live events. Jericho kwam, bewust, niet in actie tijdens Raw, SmackDown en de Royal Rumble. Vanaf maart gaat de voormalige WWE en World Heavyweight Champion toeren met zijn rockband Fozzy.

WWE Fastlane
Dolph Ziggler, Ryback & Erick Rowan nemen het tijdens WWE Fastlane op tegen Seth Rollins, Kane & Big Show in een Six Man Tag Team Match. De match is tijdens SmackDown aan de line-up van WWE Fastlane toegevoegd.

Eerder werd bekendgemaakt dat Daniel Bryan het in Memphis, Tennessee opneemt tegen Roman Reigns. De winnaar van match tussen ‘The Yes Man’ en ‘The Big Dog’ neemt het bij WrestleMania 31 op tegen WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar.

BROCK LESNAR OOK NA WRESTLEMANIA IN WWE?

Ook vindt er een confrontatie plaats tussen WWE COO Triple H en WCW legende Sting. Het doel van de confrontatie is het opbouwen van spanning voor de geplande WrestleMania match tussen ‘The Game’ en ‘The Stinger’.

STING BEREIDT ZICH VOOR OP TRIPLE H

RAW_02092015hm_0536United States Champion Rusev komt in de nacht van 22 op 23 februari in actie tegen John Cena en Divas Champion Nikki Bella gaat de strijd aan met Paige. Bad News Barrett verdedigt zijn Intercontinental Championship tegen Dean Ambrose en de Usos zetten hun WWE Tag Team Championship op het spel tegen Cesaro & Tyson Kidd.

Goldust (Dustin Rhodes) neemt het in ‘The Birthplace of Rock and Roll’ op tegen zijn halfbroer Stardust (Cody Rhodes). In een speciale WWE Fastlane editie van Miz TV ontvangt The Miz de spraakmakende Paul Heyman.

Rhyno debuteert in NXT
Voormalig WWE en ECW Superstar Rhyno heeft deze week zijn WWE NXT-debuut gemaakt. Hij versloeg Elias Samson op overtuigende wijze met een Gore (Spear).

De uit Detroit afkomstige gigant maakte naam in ECW, waar hij de ECW World Heavyweight Title en TV Title wist te winnen.

Na het faillissement van ECW in april 2001 maakte ‘The Man Beast’ de overstap naar WWE, waar hij United States Champion en Hardcore Champion was.

Vanwege een incident tijdens de WrestleMania 21 after party in Los Angeles, er sneuvelden diverse plantenbakken, werd hij in april 2005 ontslagen door WWE.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen