Cena vs. Owens, Buddy Landel overleden, WWE Tough Enough

Door

RAW_05182015jg_1049John Cena verdedigt de United States Title tijdens WWE Battleground tegen NXT Champion Kevin Owens. Dat heeft WWE bekendgemaakt.

Het is de derde keer dat Cena en Owens tegenover elkaar staan. De eerste match tussen de twee krachtpatsers werd verrassend gewonnen door Owens, in de rematch zegevierde Cena.

Ook zet Ryback de zijn Intercontinental Championship in de nacht van 19 op 20 juli op het spel tegen The Miz en Big Show in een Triple Threat Match. WWE Tag Team Champions The Prime Time Players treffen de voormalige titelhouders The New Day in het Scottrade Center in St. Louis. De voorlopige line-up van WWE Battleground ziet er als volgt uit:
WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins vs. Brock Lesnar
United States Champion John Cena vs. NXT Champion Kevin Owens
• Roman Reigns vs. Bray Wyatt
Intercontinental Champion Ryback vs. The Miz vs. Big Show
Tag Team Champions The Prime Time Players vs. The New Day

Gebroken ribben voor Jamie Noble
Jamie Noble heeft tijdens Raw drie gebroken ribben opgelopen na de aanval van Brock Lesnar. Noble werd met een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis in Indianapolis. De voormalige Cruiserweight Champion werkt tegenwoordig achter de schermen als producer en speelt de rol van persoonlijk beveiliger van Seth Rollins.

20150622-buddy-landel-642Buddy Landel overleden
William Ansor alias ‘Nature Boy’ Buddy Landel is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden.

WWE Tough Enough live op YouTube
WWE Tough Enough is vannacht vanaf 2.00 uur live te bekijken op het officiële YouTube kanaal van WWE: YouTube.com/WWE.

Dertien atleten strijden in de realityshow om een WWE-contract ter waarde van $250.000 (één man en één vrouw).

Chris Jericho is door WWE gestrikt als presentator van de show. Verder zullen Daniel Bryan, Paige en Hulk Hogan optreden als experts. Booker T keert terug als coach, een rol die hij in 2011 ook vervulde. De voormalig WWE en WCW World Heavyweight Champion neemt dit seizoen samen met Billy Gunn en Lita de trainingen voor zijn rekening.

The Beast In The East
Het WWE Live evenement in Tokio, Japan heeft een naam gekregen, Brock Lesnar: The Beast In The East. De show wordt op zaterdag 4 juli vanaf 11.30 uur live uitgezonden op het WWE Network.

Brock Lesnar neemt het in Tokio op tegen Kofi Kingston (arme Kofi). Ook komt Chris Jericho (heeft begin/midden jaren 90 veel geworsteld in Japan) in actie tegen Neville en staan John Cena & Dolph Ziggler tegenover Kane & King Barrett.

Kevin Owens verdedigt zijn NXT Championship in Ryōgoku Kokugikan (Sumo Hall) tegen Finn Bálor, hij was onder de naam Prince Devitt een grote (main event) ster in New Japan Pro Wrestling (NJPW). De kans is dus groot dat Bálor de NXT Title in Tokio wint van Owens, die inmiddels een plek heeft gekregen op het WWE-roster.

De show in de legendarische arena is inmiddels uitverkocht, vooral na het nieuws dat Lesnar zijn opwachting zou maken in Tokio ontstond er een ware stormloop op kaarten.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen