WWE terug naar Ahoy

Door

RAW_04072014cm_2137

De WWE Superstars en Divas komen op zaterdag 24 mei naar Ahoy Rotterdam voor de WWE LIVE WrestleMania Revenge Tour. Na het grote succes van vorig jaar, toen ruim zesduizend wild enthousiaste WWE-fans een onvergetelijke sfeer wisten te creëren in het Sportpaleis Ahoy, is het een logische stap voor WWE om opnieuw naar Nederland te komen voor een geweldige avond vol actie en entertainment.

RAW_05122014hm_0918Sport Amerika interview: Seth Rollins | Bad News Barrett

De WWE Superstars en Divas (noem ze geen pro-wrestlers – ze doen meer dan alleen worstelen in de ring) zijn de meest complete performers ter wereld. In geen enkele vorm van entertainment moet je over zo’n breed palet aan vaardigheden beschikken. De mannen en vrouwen die het weten te schoppen tot de top van de WWE zijn stuk voor stuk topatleten die bovendien beschikken over een unieke ‘look’, een personage waar fans in willen investeren en een immense portie charisma, het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle WWE-carrière. Ze zijn in staat om het publiek te bespelen en een tot de verbeelding sprekend verhaal te vertellen in de ring.

Ook is het van groot belang om een uitstekend visitekaartje te zijn voor de organisatie. WWE is inmiddels uitgegroeid van een regionaal opererende wrestling promotor tot een wereldwijd entertainmentmerk met kantoren in Stanford, New York, Los Angeles, London, Miami, Mumbai, Shanghai, Singapore, München en Tokio. De tijden dat de Superstars rond liepen in felgele trainingspakken en tanktops aangevuld met een ‘fanny pack’, waar ze hun volledige hebben en houwen in wisten te proppen, zijn voorgoed ten einde. WWE verwacht van hun sterren dat ze zich inzetten voor goede doelen en dat ze als rolmodel fungeren.

Lees het volledige artikel in: Sport Amerika Magazine.

Kaarten voor WWE LIVE zijn verkrijgbaar via: www.ticketmaster.nl en aan de kassa van Ahoy Rotterdam.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen