WWE: Reigns is terug, Royal Rumble, WWE supersterren supporten Cleveland Browns

Door

RAW_07142014mm_0871
Roman Reigns is terug
Het voormalig lid van The Shield, Roman Reigns keerde afgelopen nacht terug tijdens TLC… &S en hielp John Cena aan de overwinning. Reigns was de afgelopen drie maanden afwezig vanwege een herniaoperatie welke hij eind september halsoverkop moest ondergaan.

Royal Rumble
Ook werd bekend dat Roman Reigns deelneemt aan de traditionele Royal Rumble match op zondag 25 januari in het Wells Fargo Center in Philadelphia, Pennsylvania. Afgelopen Royal Rumble maakte Reigns een verpletterende indruk door maar liefst twaalf mannen te elimineren in de match. Uiteindelijk werd Reigns geëlimineerd door Batista, die vervolgens de match won. Reigns eindigde op de tweede plek. De winnaar van de Royal Rumble krijgt een titel match tegen de WWE World Heavyweight Champion tijdens WrestleMania 31.


John Cena neemt het tijdens de Royal Rumble op tegen de regerend WWE World Heavyweight Champion: Brock Lesnar. De langverwachte ontmoeting tussen de twee bovennatuurlijk brede mannen wordt gepresenteerd als hun final battle.

Hechtingen en pleisters
Luke Harper en de nieuwe Intercontinental Champion Dolph Ziggler kwamen allebei niet ongeschonden uit hun match tijdens TLC… &S. Een ladder op het hoofd van Harper heeft geresulteerd in vijf hechtingen en ook een scheur in het hoofd van Ziggler moest bij elkaar worden gehouden met lijm en pleisters. Gelukkig ziet het er niet naar uit dat de mannen blijvend letsel overhouden aan de klappen.

WWE supersterren supporten de Cleveland Browns
De Cleveland Browns konden afgelopen zondag rekenen op het support van WWE supersterren Dolph Ziggler en The Miz (allebei afkomstig uit Cleveland). Ook WWE commentator Jerry ‘The King’ Lawler ging naar de game.


© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen