WWE RAW op RTL7

Door

Daniel Bryan (NOC)Goed nieuws voor de Nederlandse WWE fans. WWE en RTL Nederland hebben vandaag bekendgemaakt dat het vlaggenschip van WWE, het wekelijks uitgezonden televisieprogramma WWE RAW naar Nederland komt. Vanaf 19 oktober zijn Daniel Bryan, Randy Orton, John Cena, Alberto Del Rio, Big Show, AJ Lee, Triple H en vele andere WWE Superstars en Divas iedere zaterdag vanaf 20.00 uur te zien op RTL7.

RAW is een twee uur durende show vol actie en entertainment. Het programma gebaseerd op live evenementen en vindt wekelijks plaats in arena’s verspreid over de hele wereld. Het is een unieke combinatie van spectaculaire actie in de ring, meeslepende confrontaties en de ambiance van een rockconcert. Iedere week is de kijker getuige van controverses, het ontstaan van nieuwe verhalen, vriendschappen en rivaliteiten.

RAW is consequent één van de meest bekeken kabel tv-programma’s in de Verenigde Staten. Met meer dan 1000 afleveringen is RAW de langstlopende wekelijkse entertainment- en fictieserie in de Amerikaanse tv-geschiedenis.

WWE Live in Brussel
Op vrijdag 8 november komt WWE naar Vorst Nationaal in Brussel. De populairste WWE Superstar van het moment Daniel Bryan neemt het in de Belgische hoofdstad op tegen ‘The Viper’ Randy Orton in een WWE Championship Match. Ook gaat John Cena de strijd aan met World Heavyweight Champion Alberto Del Rio. Andere Superstars op het affiche van WWE Live zijn: Big Show, The Shield, The Miz, Dolph Ziggler, Wade Barrett, Kofi Kingston, WWE Divas Champion AJ Lee en Natalya.

Binnenkort maak je bij Sport Amerika kans op tickets voor WWE Live in Brussel en een Meet & Greet met een WWE Superstar en Diva.

Lees ook:

All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

1 Reactie
  1. martin 7 jaar ago

    en op 24 mei 2014 komen ze on ahoy rotterdam voor de fans die het nog niet weten

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen