WWE opzoek naar nieuwe locatie voor SummerSlam

Door

SS_08172014hmm_0143WWE moet opzoek naar een nieuwe arena voor SummerSlam, de grootste WWE-show van de zomer. Het IZOD Center, waar SummerSlam op zondag 23 augustus zou plaatsvinden, sluit in eind februari zijn deuren.

In het verleden speelden de New Jersey Nets en New Jersey Devils in het IZOD Center. Het verlies van deze sportteams en de concurrentie van nieuwe arena’s in de regio New York/New Jersey heeft een grote rol gespeeld de in beslissing van de New Jersey Sports and Exposition Authority om de 34 jaar oude arena in East Rutherford, New Jersey te sluiten.

Het laatste WWE Live evenement in het IZOD Center vindt plaats op 24 januari. John Cena neem het in een Steel Cage Match op tegen Seth Rollins, Roman Reigns staat tegenover Big Show en Dean Ambrose komt in actie tegen Bray Wyatt. Ook geven voormalig Divas Champion AJ Lee (geboren en getogen in Union City, New Jersey) en Chris Jericho acte de préséance in East Rutherford.

Het IZOD Center kent een lange SummerSlam geschiedenis, de grootste WWE-show van de zomer kwam drie keer (1989, 1997 en 2007) naar East Rutherford. Verder vond de legendarische ‘Raw after WrestleMania 29’ plaats in het IZOD Center.

Potentiele arena’s voor SummerSlam 2015 zijn: Prudential Center in Newark, New Jersey; Madison Square Garden in New York City en Barclays Center in Brooklyn.

De afgelopen zes jaar vond SummerSlam plaats in het STAPLES Center in Los Angeles, Californië.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen