WWE News: WWE app, Night of Champions, Mark Henry, Rey Mysterio, Ted DiBiase

Door

WWE app
WWE heeft vorige week de officiële WWE app voor de iPhone/iPad en Android gelanceerd. De gratis app is te downloaden in de iTunes Store en op Google Play.

WWE Night of Champions
Tijdens Monday Night Raw is de WWE Championship Match voor Night of Champions, zondag 16 september in Boston, bekend gemaakt. WWE Champion CM Punk verdedigt zijn title tegen John Cena. Vorige week werd, bij Friday Night SmackDown, duidelijk dat Alberto del Rio tijdens Night of Champions opnieuw de kans krijgt om Sheamus zijn Heavyweight Championship af te nemen in een SummerSlam rematch.

Rey Mysterio
Rey Mysterio komt ook de komende week niet in actie tijdens WWE Monday Night Raw, Friday Night SmackDown en WWE live events. Mysterio heeft tijdens SummerSlam een hersenschudding opgelopen.

Mark Henry
De verwachting is dat Mark Henry in oktober/november terugkeert in de WWE. The Worlds Strongest Man is momenteel aan het revalideren na een schouderoperatie.

Ted DiBiase
Ted DiBiase komt deze week niet in actie vanwege een longontsteking. Verder liet hij via Twitter weten dat hij zich aan het voorbereiden is op de komst van Hurricane Isaac, DiBiase woont in Jackson, Mississippi.

Ook leuk om te lezen