WWE News: Undertaker is vader, Cameron gearresteerd, WWE ’13, Floyd Mayweather

Door

The Undertaker is vader geworden
The Undertaker en zijn vrouw, voormalig WWE divas Champion, Michelle McCool hebben een dochter gekregen, Kaia Faith Calaway werd gisteren (woensdag 29 augustus) geboren. Het is het vierde kind voor The Undertaker en de eerste voor McCool. Ook WWE Superstar Heath Slater is deze week vader van een dochter geworden.

Cameron gearresteerd
WWE Diva Cameron (Ariane Andrew) is vorige week vrijdag in Florida gearresteerd vanwege rijden onder invloed (DUI). Entertainmentsite TMZ.com meldt dat haar alcoholpromillage .20 was, twee keer zoveel als is toegestaan in de staat Florida. Volgens TMZ.com heeft Cameron geprobeerd om de politieagenten om te kopen door ze 10.000 dollar aan te bieden, ze was bang haar baan bij de WWE te verliezen vanwege het incident. Een woordvoerder van de WWE heeft aangeven dat ze niet op de hoogte waren van de arrestatie en dat ze de zaak onderzoeken en passende maatregelen zullen nemen.

John Laurinaitis geblesseerd
John Laurinaitis is momenteel geblesseerd en komt daarom niet in actie tijden live events en dark matches (na Raw en SmackDown) . De verwachting is dat hij binnenkort terugkeert op televisie in de rol van ‘Executive Vice President of Talent Relations’, de baan die hij achter de schermen heeft moeten opgeven vanwege burnout verschijnselen.

Night of Champions
De volgende matches zijn officieel gemaakt voor voor WWE Night of Champions, zondag 16 september in Boston:

  • WWE Championship Match: CM Punk vs. John Cena
  • World Heavyweight Championship Match: Sheamus vs. Alberto del Rio
  • Divas Championship Match: Layla vs. Kaitlyn

Raw World Tour
De Raw crew is momenteel in Australië voor een driedaagse tour. De Raw World Tour is op vandaag  te zien in Brisbane, vrijdag  31 augustus zijn de WWE Superstars en Divas in Sydney en de tour wordt op zaterdag 1 september afgesloten in de Rod Laver Arena in Melbourne.

WWE ’13
WWE en THQ hebben bekend gemaakt dat in de game WWE  ’13 de ‘Road To WrestleMania’ verhaallijn is vervangen door de ‘Attitude Era’. Er kan worden gekozen voor de volgende verhaallijnen:

  • Austin 3:16
  • Rise of DX
  • The Brothers of Destruction
  • The Great One
  • Mankind
  • WrestleMania XV

Floyd Mayweather
Bokser Floyd Mayweather heeft in een interview met Hot 97 in New York verteld dat hij volgend jaar aanwezig is bij WrestleMania 29 in MetLife Stadium. Mayweather stond tijdens WrestleMania 24 in de ring met The Big Show en wist deze match tegen The World’s Largest Athlete zelfs te winnen.

Ook leuk om te lezen