WWE News: Sin Cara, Ric Flair, CM Punk

Door
Sin Cara & Rey Mysterio (Foto: WWE)
Sin Cara & Rey Mysterio (Foto: WWE)

Sin Cara geblesseerd
Sin Cara kan de komende weken niet in actie komen vanwege een knieblessure. Het is de zoveelste tegenvaller voor de uit Mexico afkomstige high flyer. Sin Cara debuteerde op 4 april 2011, de dag na WrestleMania 27, in de WWE maar wist de eerste maanden weinig indruk te maken. Op 18 juli 2011  werd hij 30 dagen geschorst vanwege een overtreding van de ‘wellness policy’. Tijdens Survivor Series 2011 in november liep hij een zware knieblessure op, die hem 6 maanden aan de kant hield. De afgelopen maanden vormde Sin Cara een tag team met Rey Mysterio. Het is nog niet duidelijk wanneer Sin Cara weer in de ring staat.

Ric Flair terug
Ric Flair keerde afgelopen maandag terug in de WWE. Tijdens Monday Night Raw overhandigde hij de ‘Slammy award’ voor ‘Superstar of the Year’ aan John Cena. Bovendien was hij verwikkeld in een pittige confrontatie met WWE Champion CM Punk en Paul Heyman. De terugkeer van Flair is in eerste instantie een ‘one shot deal’, de verwachting is echter dat ‘The Nature Boy’ de komende periode vaker te zien zal zijn in de WWE. Naast Ric Flair keerden tijdens Raw ook The Boogeyman en ECW icoon Tommy Dreamer terug. NXT Superstar Big E Langston debuteerde tijdens dezelfde show.

CM Punk vs. Ryback
WWE Champion CM Punk moet tijdens de eerste Monday Night Raw van 2013, op 7 januari in Tampa, Florida, zijn titel verdedigen tegen ‘number one contender’ Ryback in een TLC Match. De match zou in eerste instantie plaats vinden tijdens de WWE TLC pay-per-view show. Vanwege een knieoperatie kon ‘The Second City Saint’ echter niet in actie komen tijdens de laatste pay-per-view van het jaar.

Ook leuk om te lezen