WWE News: Rey Mysterio, Tyler Reks en Beth Phoenix

Door

Rey Mysterio
Rey Mysterio heeft een hersenschudding opgelopen tijdens zijn SummerSlam match tegen The Miz. The master of the 619 heeft maandag een aantal tests ondergaan die wijzen op een hersenschudding. Mysterio kwam vanwege de hersenschudding niet in actie tijdens Monday Night Raw en de tv-opnames van Friday Night SmackDown. De voormalige WWE- en World Heavyweight Champion heeft de hersenschudding opgelopen na een Sit-Down Power Bomb van The Miz. Wanneer Mysterio in de ring terugkeert is nog onbekend.

Tyler Reks
Tyler Reks heeft bekend gemaakt dat hij ontslag heeft genomen bij de WWE. Reks heeft in een bericht op Twitter aangegeven dat hij meer tijd wil doorbrengen met zijn gezin. Reks maakte zijn WWE tv-debuut op 30 juni 2009 in de WWE versie van ECW. Hij was voornamelijk een undercard performer, de laatste tijd in een tag team met Curt Hawkins. Zijn meest succesvolle periode in de WWE was eind 2010. In oktober 2010 was hij tijdens WWE Bragging Rights lid van team SmackDown in de ‘7 on 7 Smackdown vs. Raw Tag Team Elimination Match’. Een maand later was hij tijdens Survivor Series lid van Team Alberto del Rio in de ‘Traditional Survivor Series Tag Team Elimination Match’.

Beth Phoenix
Beth Phoenix komt in de maanden augustus en september niet meer in actie vanwege privé omstandigheden. Phoenix twitterde hierover het volgende: “Thank u for all of the support and respect while myself and my family grieves the loss of a loved one.”

WWE Raw World Tour
De Raw crew vertrekt volgende week voor een driedaagse tour naar Australië. De Raw World Tour is op 30 augustus te zien in Brisbane, 31 augustus zijn de WWE Superstars en Divas in Sydney en de tour wordt op 1 september afgesloten in de Rod Laver Arena (bekend van de Australian Open) in Melbourne.

Nieuwe WWE Championship belt
Rick Petko, bekend van American Chopper, heeft een foto getwitterd van de nieuwe WWE Championship belt. De foto is hier te zien.

The Bella Twins
Voormalige WWE Divas The Bella Twins hebben bekend gemaakt dat ze een rol gaan spelen in de film Confessions of a Womanizer. In april sprak Sport Amerika, voorafgaand aan de WrestleMania Revenge Tour in Antwerpen, met Nikki & Brie. Het interview is hier te zien en hier lezen.

Ook leuk om te lezen