WWE News: Mick Foley in Hall of Fame, Eve exit

Door

Mick FoleyMick Foley in Hall of Fame
Mick Foley zal toetreden tot de WWE Hall of Fame. De drievoudig WWE Champion heeft een legendarische carrière achter de rug en zal op zaterdag 6 april 2013 worden geëerd in Madison Square Garden, New York. Het is geen toeval dat Foley wordt opgenomen in de Hall of Fame in Madison Square Garden, de arena waar hij in 1983 zag hoe Jimmy ‘Superfly’ Snuka zijn tegenstander Don Muraco plette met een ‘Superfly Splash’ vanaf een Steel Cage.

Mick Foley was onder de naam Cactus Jack actief in Japan, WCW en ECW. In 1994 verloor hij zijn rechteroor tijdens een match tegen Big Van Vader in München, Duitsland.

Foley debuteerde op 1 april 1996, de dag na WrestleMania XII, als Mankind in de WWE. Zijn grote doorbraak vond plaats tijdens zijn legendarische Hell in a Cell match tegen The Undertaker in 1998. Na deze epische performance zou de WWE carrière van Foley in een stroomversnelling raken en weet hij op 29 december 1998 (uitgezonden tijdens Monday Night Raw op 4 januari 1999) The Rock te verslaan en zijn eerste WWE Championship te winnen.

Mick Foley zou in de daaropvolgende jaren een grote rol spelen in de WWE en zich bovendien ontpoppen tot schrijver van een aantal bestsellers.

EveEve Torres exit
Eve Torres kwam gisteren tijdens Monday Night Raw voor het laatst in actie in een WWE ring, ze verloor haar WWE Diva’s Championship aan Kaitlyn.

Torres heeft besloten om haar WWE carrière te beëindigen om zich te richten op andere persoonlijke doelen en haar zelfverdedigingsprogramma voor vrouwen.

De voormalige cheerleader van de Los Angeles Clippers debuteerde in 2007 tijdens de WWE Diva Search, deze competitie wist ze te winnen en leverde haar een WWE contract op.

Na een korte periode als backstage interviewer maakte ze de overstap naar de ring en wist ze de WWE Diva’s titel drie keer te winnen.

Ook leuk om te lezen