WWE News: John Cena, Big Show, Jerry Lawler, Christian

Door

John Cena geopereerd aan elleboog
John Cena is afgelopen dinsdag geopereerd aan zijn elleboog, hij is minimaal 3 weken uitgeschakeld. De operatie is uitgevoerd door de befaamde Dr. James Andrews in Birmingham, Alabama. De ingreep was noodzakelijk omdat Cena zijn arm niet goed kon bewegen en zijn elleboog regelmatig op slot zat. De voormalige WWE- en World Heavyweight Champion begint maandag met het revalidatietraject. De verwachting is dat Cena op tijd hersteld is voor de volgende pay-per-view show, WWE Hell in a Cell op zondag 28 oktober.

Big Show dit weekend terug in WWE
The Big Show keert vrijdag terug in de WWE. The Worlds Largest Athlete heeft, na zijn SummerSlam match tegen CM Punk en John Cena, kunnen genieten van een korte vakantie. Dit weekend vervangt hij John Cena tijdens drie WWE Raw live events, hij neemt het op tegen WWE Champion CM Punk. De verwachting is dat Big Show tijdens WWE Hell in a Cell zal aantreden tegen World Heavyweight Champion Sheamus.

Jerry Lawler geeft persconferentie
Jerry ‘The King’ Lawler heeft gisteren een persconferentie gegeven naar aanleiding van zijn hartaanval, vorige week maandag tijdens Monday Night Raw. De volledige persconferentie is hier te zien.

Christian geopereerd aan schouder
Christian is aan het revalideren na een schouderoperatie, het is nog niet bekend wanneer ‘Captain Charisma’ terugkeert in de ring.

Ook leuk om te lezen