WWE News: Flair, Schwarzenegger, WrestleMania

Door

Ric Flair in het ziekenhuis
Ric Flair is maandag opgenomen in het ziekenhuis. ‘The Nature Boy’ was aanwezig het Wells Fargo Center in Philadelphia voor de live uitzending van WWE Monday Night Raw. Het medische personeel van WWE adviseerde Flair in de middag om naar een ziekenhuis in zijn woonplaats Charlotte, North Carolina te gaan. De tweevoudig WWE Hall of Famer had last van diverse gezondheidsklachten, waaronder een bloedprop in zijn been. Flair zou tijdens Raw een rol spelen in de Q&A sessie met John Cena en WWE Champion The Rock.

Arnold Schwarzenegger bij de WWE Hall of Fame
WWE heeft bekend gemaakt dat Arnold Schwarzenegger de Hall of Fame ‘induction’ van Bruno Sammartino voor zijn rekening neemt. “Het is een grote eer om ‘The Living Legend’ een plek in de WWE Hall of Fame te mogen geven” aldus Schwarzenegger. Sammartino en  Schwarzenegger zijn ruim veertig jaar goede vrienden en hebben samen vele uren in de sportschool doorgebracht.

De WWE Hall of Fame vindt plaats op zaterdag 6 april in Madison Square Garden, New York.

WrestleMania 29 update
Chris Jericho vs. Fandango is toegevoegd aan de line-up van WrestleMania 29. Fandango speelt de rol van een zelfingenomen ballroom danser, Jericho deed een aantal jaren geleden mee aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars.

De volledige line-up van WrestleMania 29 ziet er als volgt uit:

  • WWE Champion The Rock vs. John Cena
  • The Undertaker vs. CM Punk
  • Brock Lesnar vs. Triple H
  • Sheamus, Randy Orton & Big Show vs. The Shield
  • World Heavyweight Champion Alberto del Rio vs. Jack Swagger
  • Ryback vs. Mark Henry
  • WWE Tag Team Champions Team Hell No vs. Dolph Ziggler & Big E. Langston
  • Chris Jericho vs. Fandango

Het is nog niet duidelijk welke rol grote namen als Rey Mysterio, Kofi Kingston, The Miz, United States Champion Antonio Cesaro en Intercontinental Champion Wade Barrett gaan spelen tijdens de grootste WWE show van het jaar.

WrestleMania 29 vindt plaats op zondag 7 april in MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey.

Win kaarten voor WWE in Ahoy
Op woensdag 17 april komen de WWE Superstars en Diva’s naar Ahoy Rotterdam voor de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour. Wil je erbij zijn? Dat kan! Je maakt hier kans op twee kaarten voor de WWE show in Ahoy.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen