WWE News: Cena, Lawler, Phoenix, Edge, WrestleMania 29, Larry King, WWE ’13

Door

John Cena update
John Cena is momenteel aan het revalideren na zijn elleboogoperatie. Cena was wel aanwezig tijdens de live uitzending van Monday Night Raw maar zal de komende weken niet in actie komen tijdens WWE live events. De verwachting is dat Cena op tijd hersteld is voor de volgende pay-per-view show, WWE Hell in a Cell op zondag 28 oktober.

Jerry ‘The King’ Lawler aan de beterende hand
Jerry Lawler, die momenteel in zijn woonplaats Memphis aan het herstellen is van zijn hartaanval, heeft tijdens Monday Night Raw een live interview gegeven. Hij vertelde dat het beter met hem gaat maar dat hij nog wel rustig aan moet doen. Het is nog niet bekend wanneer ‘The King’ terugkeert als commentator, die beslissing laat hij aan zijn doktoren over.

Beth Phoenix neemt ontslag
Volgens de geruchten heeft voormalig WWE Diva’s Champion Beth Phoenix haar ontslag ingediend. The Glamazon wil zich gaan richten op een acteercarrière. Daarnaast wil ze meer tijd doorbrengen met haar vriend, WWE Hall of Famer Edge. Het bericht is nog niet officieel bevestigd door de WWE.

Edge niet onder contract bij WWE
WWE Hall of Famer Edge maakte vorige week vrijdag zijn opwachting tijdens Friday Night SmackDown om de tv serie Haven, waarin hij een rol speelt, te promoten. The Rated R Superstar staat echter niet onder contract bij de WWE. De meeste Hall of Famers en voormalige, legendarische, Superstars hebben een legendscontract bij de WWE. Ze fungeren dan voornamelijk als spokesperson en maken af en toe hun opwachting tijdens Raw, SmackDown en pay-per-view shows. Edge heeft het contractvoorstel van de WWE afgewezen omdat hij zelf wil bepalen welke projecten hij in de toekomst gaat doen.

WWE te zien op Hulu
WWE heeft een overeenkomst gesloten met online TV kanaal Hulu. Vanaf 24 september zijn alle WWE tv-programma’s, waaronder Monday Night Raw, Friday Night Smackdown, Superstars en NXT, een dag na de reguliere tv-uitzending te zien op het betaalkanaal Hulu Plus.

WrestleMania 29 kaarten
Kaarten voor WrestleMania 29, zondag 7 april 2013 in MetLife Stadium in East Rutherford, zijn vanaf zaterdag 10 november officieel verkrijgbaar. Een aantal dagen voor deze datum zal er een online pre-sale plaatsvinden

Larry King WWE Social Media Ambassador
Larry King is volgende week maandag tijdens de Monday Night Raw ‘WWE Social Media Ambassador’. De legendarische journalist en interviewer, bekend van Larry King Live op CNN, gaat tijdens Monday Night Raw namens de WWE tweeten over de gebeurtenissen tijdens de show.

WWE ’13
THQ en WWE hebben een nieuwe WWE ’13 trailer online gezet. De video, met DX in de hoofdrol, is hier te zien.

WWE TLC in Brooklyn
WWE TLC (Tables, Ladders & Chairs) zal op zondag 16 december plaatsvinden in het Barclays Center in Brooklyn, New York. Dit zal de eerste WWE show in het Barclays Center zijn. Barclays Center is de nieuwe thuishaven van NBA team de Brooklyn Nets. De ijshockeyers van de New York Islanders spelen er op 2 oktober een NHL preseason game tegen de New Jersey Devils.

Ook leuk om te lezen