WWE News: CM Punk reageert op incident, John Cena update, Undertaker bij WrestleMania, SmackDown World Tour

Door

CM Punk reageert op incident met fan
Tegen het einde van Monday Night Raw verliet WWE Champion CM Punk, na een face-off met WWE CEO Vince McMahon, de ringside area via de tribune. Punk werd door een aantal toeschouwers meerdere malen geduwd en geslagen. Als reactie deelde Punk een klap uit aan een ongelukkige fan. WWE geeft in een reactie op het incident aan dat het hun betreurt dat er onvoldoende beveiligers waren om de veiligheid van CM Punk te garanderen. Punk zegt in een reactie dat hij reageerde in ‘the heat of the moment’ en dat het een ongelukkig en op zichzelf staand incident was.

John Cena update
John Cena kan de arm waaraan hij geopereerd is nog maar heel beperkt gebruiken. Cena doet er alles aan om op tijd fit te zijn voor de Hell in a Cell pay-per-view show op zondag 28 oktober maar het is alles behalve zeker of dat gaat lukken. Mocht Cena niet op tijd hersteld zijn dan zal Ryback zijn plek innemen. Daarnaast zou er ook gekozen kunnen worden voor een Triple Thread Match tussen Punk, Cena en Ryback. Op deze manier kan Cena tijdens de match enigszins ontlast worden.

The Undertaker bij WrestleMania 29
De verwachting is dat The Undertaker in actie zal komen tijdens WrestleMania 29, de WWE versie van de Superbowl. De laatste keer dat Undertaker in een WWE ring stond was tijdens de 1000ste editie van Monday Night Raw op maandag 23 juli 2012.

WWE in Europa
Van woensdag 30 oktober t/m zaterdag 10 november komt de WWE naar Europa voor de Raw en SmackDown World Tour. De Superstars van SmackDown komen op zaterdag 2 november in actie in O2 World Hamburg (Duitsland) en op woensdag 7 november in Vorst Nationaal in Brussel (België). Het volledige tour schema is hier te lezen.

Ook leuk om te lezen