WWE Money in the Bank: Drie nieuwe matches

Door

mitb13_logoWWE heeft tijdens Monday Night Raw drie nieuwe matches bekendgemaakt voor Money in the Bank.

World Heavyweight Champion Alberto Del Rio moet zijn recentelijk gewonnen titel verdedigen tegen Dolph Ziggler, Chris Jericho neemt het op tegen Ryback en zeven voormalige World Champions strijden in de Money in the Bank Ladder Match om het Money in the Bank contract.

De deelnemers aan de Money in the Bank Ladder Match zijn: CM Punk, Daniel Bryan, Randy Orton, Sheamus, Christian, Kane en Rob Van Dam. De winnaar van deze match mag het contract op ieder moment ‘cashen’ en de WWE Champion uitdagen. Het contract heeft een looptijd van één jaar.

WrestleMania 25De meest opvallende deelnemer is CM Punk. De langst regerende WWE Champion van de laatste 25 jaar (434 dagen) wist de Money in the Bank Ladder Match in het verleden twee keer (2008 & 2009) te winnen. Ook Rob Van Dam (2006) en Kane (2010) weten hoe het is om de koffer, met daarin het zo gewilde contract, te grijpen.

Vorige week werd bekend dat John Cena zijn WWE Championship tijdens Money in the Bank op het spel zet tegen Mark Henry.

WWE Money in the Bank vindt plaats op zondag 14 juli in het Wells Fargo Center, Philadelphia.

All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen