WWE Live: John Cena vs. Alberto Del Rio

Door

WWE_Live_FinalJohn Cena neemt het tijdens de WWE Live Tour in Europa op tegen Alberto Del Rio in een World Heavyweight Championship Match. Dat heeft WWE bekendgemaakt.

Deze week werd ook duidelijk dat Cena zijn opwachting maakt tijdens de Hell in a Cell pay-per-view show. Op zondag 27 oktober treft hij in Miami de huidige World Heavyweight Champion Alberto Del Rio.

JOHN_CENADe laatste keer dat John Cena in de ring stond was op 18 augustus tijdens SummerSlam. Hij verloor in Los Angeles zijn WWE Championship aan Daniel Bryan. De voormalige WWE Champion kampte met een triceps pees scheur. De verwachting was dat Cena vier tot zes maanden uit de roulatie zou zijn. Tot grote verbazing van alles en iedereen keert ‘Superman’ na twee maanden afwezigheid terug in WWE.

Binnenkort maak je bij Sport Amerika kans op tickets voor WWE Live in Brussel en een Meet & Greet met een WWE Superstar en Diva.

WWE Live in Brussel
Op vrijdag 8 november neemt de populairste WWE Superstar van het moment Daniel Bryan het in Brussel op tegen ‘The Viper’ Randy Orton in een WWE Championship Match. Ook gaat John Cena de strijd aan met World Heavyweight Champion Alberto Del Rio. Andere Superstars op het affiche van WWE Live zijn: Big Show, The Shield, The Miz, Dolph Ziggler, Wade Barrett, Kofi Kingston, WWE Divas Champion AJ Lee en Natalya

All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen