WWE legende inspireert de Colts, Raw Reunion, WWE Tough Enough

Door

20150115_Hogan_Article2
Deze week staat Raw in het teken van ‘sports-entertainment history’. Legendarische WWE supersterren zoals Hulk Hogan, Scott Hall, Ric Flair en Shawn Michaels zullen aanwezig zijn tijdens de ‘Raw Reunion’ in Dallas, Texas. Maar dat is nog niet alles, WWE heeft aangekondigd dat ook Kevin Nash, X-Pac, Jimmy Hart, Billy Gunn én Ron Simmons deze aflevering van Raw ten tonele zullen verschijnen.

Een nieuw seizoen WWE Tough Enough
WWE heeft bekend gemaakt dat het samen met USA Network een nieuw seizoen van ‘Tough Enough’ gaat produceren. Tough Enough is een reality show waarin deelnemers strijden om een WWE contract. Het nieuwe seizoen zal een complete make-over krijgen en een stuk interactiever worden. Het eerste seizoen van de realityserie is vanaf nu te bekijken op het WWE Network.

‘The Nature Boy’ Ric Flair inspireert de Colts.

Na hun eerste overwinning in de playoffs tegen de Bengals begin januari, vierden de Colts dit met een fantastische imitatie van WWE legende Ric Flair. Sergio Brown adopteerde Flair’s catchphrase “Woo!” en zo werd dit de strijdkreet van de Colts tijdens de NFL playoffs. Ric Flair reageerde met de woorden: “Sergio, brother, you are the man, i’ve seen a lot of guys try that stuff and not pull it off.” Helaas voor de Colts heeft de catchphrase hen niet tot de overwinning van de playoffs geholpen en verloren zij gisteren van de New England Patriots

Jericho terug voor live shows
WWE superster Chris Jericho zal de komende tijd alleen verschijnen tijdens WWE live shows. Jericho keert af en toe terug naar de WWE wanneer hij tijd vrij heeft van het toeren met zijn band Fozzy. De kans dat Chris Jericho weer in de ring verschijnt tijdens tv opnames is klein.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen