WWE Column: Aftellen

Door

WM30_04062014jg_1686
Je hebt mensen die niet kunnen wachten tot het maart is én je hebt mensen die niet kunnen wachten tot het maart is. Het verschil? De ene groep wacht op de lente en de ander wacht op WrestleMania. Ik behoor tot die laatste groep.

Als WWE fan kent een jaar bij mij vijf seizoenen: lente, zomer, herfst, winter en het WrestleMania seizoen. Eind januari vindt traditiegetrouw de Royal Rumble match plaats, hét officiële startschot van het WrestleMania seizoen. Heerlijk, want tegen de tijd dat een winterdip er echt dreigt in te kicken is daar ‘het licht’. Oké, toegegeven: veel licht zullen we niet zien want we moeten midden in de nacht opstaan om WWE te kunnen volgen. Zwaar. Leven.

Complottheorieën en voorspellingen
Waar de één de vlag uit hangt wanneer de eerste krokus zich laat zien, doen WWE fans dat wanneer wij weten wie de winnaar van de traditionele Royal Rumble match is. Dan kan de pret pas écht beginnen. Geloof me, ik maak mij tussen januari en maart schuldig aan voorspellingen en complottheorieën waar zelfs de grootste Wie is de Mol fan jaloers op zou zijn. Overal zie ik hints welke kunnen wijzen op eventuele WrestleMania matches. Heeft Daniel Bryan iets meer spiermassa dan normaal? Overduidelijk een hint dat hij het tijdens WrestleMania 31 opneemt tegen Brock Lesnar. Is de foundation van Stephanie McMahon te licht? Lijkt me een logisch voorteken dat haar man Triple H een match heeft tegen de wit geschminkte Sting. Echt gegrond zijn mijn theorieën niet, maar dat maakt het zeker niet minder leuk om te fantaseren.

Hmm.. Lijkt de bovenarm van Daniel Bryan nou breder?
Hmm… Lijkt de bovenarm van Daniel Bryan nou iets breder dan normaal…?

Voor Europese WWE fans is het WrestleMania seizoen nog véél spannender. Want direct na WrestleMania begint ieder jaar de Europese tour. Tickets voor WWE Live in Antwerpen heb ik natuurlijk allang in the pocket, sterker nog: ik heb er zelfs mijn vakantie voor verzet. Eens een WWE fan; altijd een WWE fan.

Laat het aftellen maar beginnen
Het lijkt mij duidelijk: met de Royal Rumble match in het vizier zal de komende tijd in het teken staan van aftellen, theorieën en voorpret voor WrestleMania 31. Nog negen dagen tot de Royal Rumble match, nog 72 tot WrestleMania en nog 91 dagen tot WWE Live in Antwerpen.

Oh, en voor de liefhebbers: nog 63 dagen tot de lente.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen