WrestleMania 29 laatste match van The Rock?

Door
WM29_04072013cm_5452
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft tijdens een vraag & antwoord sessie op Twitter gezegd dat zijn WWE Championship Match tegen John Cena tijdens WrestleMania 29 waarschijnlijk zijn laatste is. 

“Mijn doel was om voor een periode van drie jaar terug te keren en daarna de fakkel door te geven.” ‘The Most Electrifying Man In (Sports) Entertainment’ moest tijdens WrestleMania 29 in MetLife Stadium zijn eerste nederlaag sinds WrestleMania 20 (2004) incasseren.

The Rock liep tijdens de match ook nog eens een blessure op en moest vorige week een operatie ondergaan. De operatie is succesvol verlopen.

Finally, The Rock has come back to WrestleMania…
The Rock keerde in 2011 terug in WWE. Hij was ‘guest host’ tijdens WrestleMania 27 in Atlanta en maakte een dag later bekend dat hij het tijdens WrestleMania 28, in zijn woonplaats Miami, zou opnemen tegen John Cena.

Als warming up voor de ‘Once In A Lifetime Match’ tegen Cena stapte Rock tijdens Survivor Series 2011 in de ring voor een Tag Team Match. ‘The Brahma Bull’ nam het in een uitverkocht Madison Square Graden, samen met zijn WrestleMania opponent Cena, op tegen The Miz & R-Truth.

Tijdens WrestleMania 28 in Miami  wist The Rock, onder toeziend oog van 78.363 fans in Sun Life Stadium, te winnen met een Rock Bottom, nadat Cena te veel tijd nam bij het uitvoeren van de People’s Elbow (een signature move van The Rock). Dit jaar was hij niet succesvol tegen Cena in zijn, waarschijnlijk, laatste match in WWE.

Ook leuk om te lezen