Warriors winnen derde duel van Nuggets

Door

1recap1play

  • De Golden State Warriors hebben het derde duel in de series tegen de Denver Nuggets gewonnen en nemen daardoor brutaal de leiding. Het duel van vrijdag was er een om van te smullen. Er hing een heerlijke sfeer in de geel gekleurde Oracle Arena en beide ploegen speelden op het uiterst van hun kunnen. De wedstrijd ging zeer gelijk en bleef spannend tot de slotseconde. Bij een stand van 110-108  en nog ruim drie secondes te gaan kreeg Andre Iguodala de bal. Iggy dribbelde snel naar voren, schoot een hoopvol lijkend schot en zag de bal van de ring stuiteren. 2-1 Warriors. Bekijk de recap hier.

     

  • De point guards van beide teams hielden elkaar flink bezig. Stephen Curry eindigde het duel met 29 punten (8-17 FG, 9-9 FT) en 11 assists. Ty Lawson deed daar nog een schepje bovenop met 35 punten (11-22 FG, 12-12 FT) en 10 assists.  Beide zijn bij vlagen niet te stoppen,  zoals het geval is bij deze behendige lay-up van Spicy Curry.
    http://assets.sbnation.com/assets/2540989/spicycurrydish.gif

 

  • De sfeer in de Oracle Arena was ongekend. De fans kregen allemaal een geel shirt met de tekst “We are Warriors” en ze lieten goed van zich horen. Het gejuich was soms zelfs zo luid dat de spelers het fluitje van de scheidsrechters niet goed konden horen. “Zoiets heb ik nog nooit gezien”, vertelde Jarrett Jack, die goed op dreef was met 27 punten en 7 assists. Curry, die lichtgeblesseerd is aan zijn enkel, voegde daar aan toe: “De fans hebben hun energie even kunnen sparen. Ze waren fantastisch!”
    Denver Nuggets v Golden State Warriors

Ook leuk om te lezen