Visnovsky betrokken bij auto-ongeluk

Door

Lubomir Visnovsky kent een heftige offseason dit jaar. In juni werd de Slowaakse verdediger namelijk door zijn toenmalige club, de Anaheim Ducks, naar de New York Islanders getrade, in ruil voor een pick in de tweede ronde van de draft in 2013. Dat hij hier niet helemaal gelukkig mee was, bleek een maand later toen hij de trade aanvocht omdat hij vond dat zijn no-trade-clausule wel geldig was en dat hij deze ruil dus alsnog kon weigeren.

Of hij in het gelijk wordt gesteld, moet nog blijken, maar vast staat dat hij zich hiermee niet echt populair maakt in zijn nieuwe omgeving, mocht zijn protest worden verworpen. Zijn zaak wordt in ieder geval op 4 september 2012 behandeld.

Crash

Visnovsky verblijft intussen in zijn geboorteland Slowakije en besteedt daar zijn tijd blijkbaar aan dingen die weinig met hockey te maken hebben. Een daarvan kostte hem afgelopen zaterdag bijna zijn leven. Tijdens een autorace op het circuit Slovakiaring vloog hij in zijn Ferrari met hoge snelheid vol tegen de vangrail. Gezien de bovenstaande foto mag het een wonder heten dat de Visnovsky er vrijwel ongedeerd van af is gekomen.

De general manager van de Islanders, Garth Snow, heeft in een verklaring te kennen gegeven dat hij inmiddels met zijn verdediger heeft gesproken en dat deze geen ernstige kwetsuren heeft opgelopen in het ongeval.

Foto: sports.yahoo.com

Ook leuk om te lezen