Vier nieuwe WWE Payback matches, Elimination Chamber terug

Door

RAW_1146_Photo_170-922982594WWE heeft tijdens Monday Night Raw vier matches toegevoegd aan de line-up van WWE Payback. WWE Tag Team Champions The New Day verdedigen het goud tegen Cesaro & Tyson Kidd in een 2-out-of-3 Falls Match, Sheamus komt in actie tegen Dolph Ziggler en King Barrett neemt het op tegen Neville. De nieuwe ‘Mega Powers’ (AxelMania & Macho Mandow) treffen The Ascension tijdens de WWE Payback Kick-off show.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt een match tussen Bray Wyatt en Ryback deze week toegevoegd aan de show.

ZOVEELSTE TEGENSLAG VOOR DANIEL BRYAN

Main events
Seth Rollins zet zijn WWE World Heavyweight Title op het spel in Fatal 4-Way Match tegen Dean Ambrose, Roman Reigns en Randy Orton. Verder neemt John Cena het tijdens WWE Payback voor de vierde keer op rij op tegen Rusev, de twee krachtpatsers treffen elkaar in een “I Quit” Match.

WWE Payback vindt plaats in de nacht van zondag 17 op maandag 18 mei in de Royal Farms Arena in Baltimore, Maryland en is live te zien op het WWE Network.

20150511_EC_ARTICLEElimination Chamber
De Elimination Chamber keert in de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni terug. De show vindt plaats in Corpus Christi, Texas en is exclusief te zien op het WWE Network.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen