VIDEO: Rousey maakt gehakt van presentator

Door

UFC 184: Rousey v Zingano

Ze is op dit moment het gezicht van de Ultimate Fighting Championship (UFC) en de sterkste vrouwelijke MMA-vechter. We hebben het natuurlijk over ‘Rowdy’ Ronda Rousey. De bantamweight kampioene was gisteren te gast bij de Amerikaanse talkshow The View om te praten over haar UFC-carriere en aankomende opponent.

In augustus neemt Rousey het op tegen Bethe Correia en ze had duidelijke woorden voor de Braziliaanse: “I’ve got 99 problems, but a Bethe ain’t one”. De afgelopen weken is er veel irritatie en woede tussen beide vechters. De Braziliaanse haalde zelfs uit naar de familie van Rousey, waardoor het heel persoonlijk is geworden. Helaas voor een van de presentatoren van de talkshow moest hij in de octagon met dezelfde Rousey, die dus de afgelopen weken al lichtelijk boos en geïrriteerd was. Een MMA les van de UFC-kampioene werd een pijnlijke voor de man.

Het is niet de eerste keer dat Rousey gehakt maakt van een presentator. De voormalige judo-opponent van onder andere Edith Bosch tijdens de Spelen in 2008 werd een tijd terug geïnterviewd door MMA Pride en deed ze een judobeweging voor. Alleen eindigde dat in een gebroken rib voor de man met de microfoon. Rousey kon haar lach moeilijk in bedwang houden toen hij aangaf dat er misschien meer gebroken is.

Sta je met een microfoon in je handen tegenover Ronda Rousey, houd het dan simpel. Nooit in de octagon interviewen en nooit vragen om een beweging voor te doen. Dat het pijnlijk is weten deze twee heren nu wel.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Jasper van Bergen 5 jaar ago

    Wat gaaf dat jullie nu ook de UFC doen!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen