‘Vick moet geëxecuteerd worden’

Door

Fox Sports-analist Tucker Carlson heeft woensdag voor commotie gezorgd in Amerika. Op het moment dat hij aan het woord kwam over Philadelphia Eagles-quaterback Michael Vick was de analist zeer helder. ,,Hij had geëxecuteerd moeten worden voor zijn misdaden tijdens de hondengevechten,” stelde Carlson.

De analist kwam tot deze duidelijke woorden nadat hem in een radioshow werd gevraagd wat hij ervan vond dat president Barack Obama zijn complimenten had uitgesproken naar Philadelphia Eagles-president Jeffrey Lurie. Obama had Lurie gecomplimenteerd met de tweede kans die Vick had gekregen van de Eagles.

,,Dat de president zich zo uitspreekt over iemand die honden vermoord heeft kan echt niet in mijn ogen,” vond Carlson. ,,In mijn ogen had Michael Vick ook geëxecuteerd mogen worden. Hij heeft mijn zijn volle verstand honden tegen elkaar laten vechten en daardoor ook laten sterven.” Vick werd door de rechtbank eerder veroordeeld tot 18 maanden celstraf, welke hij inmiddels allemaal heeft uitgezeten. Sinds dit seizoen is hij weer terug in de NFL.

De quaterback, wie woensdag vrij was doordat de Eagles een dagje vrij hadden van training, heeft nog niet gereageerd op de uitspraken. De Eagles zullen later deze week nog met een statement komen.

Foto: repmanblog.com

Ook leuk om te lezen