Vick: ‘Ik word niet goed genoeg beschermd’

Door

Michael Vick was zondagavond not amused. De quarterback raakte geblesseerd in de pijnlijk verloren thuisnederlaag tegen de New York Giants en haalde na afloop uit naar de desbetreffende officals.

,,Ik probeerde me bij de desbetreffende play te beschermen, maar er werd geen vlag gegooid. Dat is een beetje het verhaal van de laatste drie weken. Daarmee is het wachten op problemen en dat gebeurde dus ook,” aldus Vick.

De quarterback verliet de wedstrijd met een gebroken hand na een hit van Giants defensive tackle Chris Canty. Die raakte Vick zeer hard, nadat de QB net een pas had afgeleverd aan Jeremy Maclin.

Afgelopen week moest hij Vick ook al het speelveld verlaten met een hersenschudding in het duel tegen de Atlanta Falcons.

,,Als je naar de replays kijkt, zie je dat ik altijd op de grond lig. Ik zou liegen als ik niet zou zeggen dat dat zeer frusterend is. De scheidsrechters moeten gewoon hun werk doen. Dat zei ik ook al in pre-season toen ik gesprekken met ze voerde. Maar blijkbaar trekken ze zich daar niks van aan.”

Andy Reid, coach van de Eagles, liet eerder al weten dat zijn quarterback meer bescherming verdiende.

,,Het baart me zorgen hoe er met hem wordt omgesprongen. Ik weet dat hij veel rent, maar hij blijft in elke situatie nog altijd een quarterback. Dan mag je hem dus niet gaan behandelen als een running back. Daar zijn duidelijke regels over gemaakt.”

Reid gaf verder aan dat Vick vandaag een CT-scan zal ondergaan en aan de hand daarvan wordt gekeken naar zijn inzetbaarheid de komende tijd.

Foto: bleachreport.com

1 Reactie
  1. Richard 9 jaar ago

    Vick moet niet zeuren! Uit statistieken blijkt dat de Eagles op plaats 6 staan van teams die de meeste calls mee krijgen….

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen