Verlander gooit no-hitter

Door

Detroit Tigers pitcher Justin Verlander heeft de tweede no-hitter uit zijn carrière gegooid gisteren, terwijl hij de Tigers naar een 9-0 overwinning leidde over de Toronto Blue Jays.

,,Ik was veel kalmer vandaag,” zei Verlander. ,,Uiteraard is er wat adrenaline, dat kan je niet verhelpen, maar omdat ik dit al eens heb meegemaakt kon ik mezelf wat makkelijker kalmeren dan de eerste keer.”

Verlander mistte op een haar na een perfect game. De enige Blue Jay die naar de eerste honk mocht was J.P. Arencibia, die mocht wandelen na een full count, met een pitch die ook maar net buiten de strike zone was. ,,Het was zo goed als het maar kon,” zei manager Jim Leyland. ,,Hij zat maar enkele centimeters van perfectie. Het kan niet veel beter zijn dan dat, het was echt super.”

Blue Jays picther Ricky Romero liet zes runs en vijf hits toe in 3 1/3 innings. Hij liet twee slagmannen wandelen en had twee strikeouts. De eerste twee inning gingen goed, maar hij liet drie runs toe in de derde inning. Scott Sizemore had een walk met de honken vol, Brandon Inge scoorde na een wilde pitch en Magglio Ordonez sloeg een run binnen.

Detroit verdubbelde de score in de vierde inning. Perelta sloeg een home run en Ryan Raburn en Avila konden scoren na een home run van Avila, zijn zesde van het seizoen. Miguel Cabrera kon in de vijfde inning scoren en Brad Inge in de negende, telkens na een hit van Victor Martinez. Sizemore zette de eindscore op het bord na een run batted in van Perelta.

Foto: theghostofmoonlightgraham.com

 

Ook leuk om te lezen