Vader Cano vertrouwt op contractverlenging zoon

Door

2011 State Farm Home Run DerbyTerwijl er nog geen doorbraak is te melden rondom de contractsituatie van Robinson Cano, lijkt zijn vader weinig twijfels te kennen. Volgens Jose Cano tekent zijn zoon snel een contractverlenging bij de New York Yankees en zal hij niet de free agency uit gaan testen na komend seizoen.

Significant aanbod

Onlangs werd bekendgemaakt dat de Yankees een significant bod had gedaan voor de tweede honkman. Wat dit aanbod precies inhield, werd niet duidelijk maar aangezien Cano hier geen reactie op gaf, mag er worden aangenomen dat het niet goed genoeg is volgens hem.

Toch hoeven de Yankees en hun fans dus niet te wanhopen volgens Cano Sr., want hij denkt dat zijn zoon binnenkort een zes- of zevenjarig contract tekent. Daarnaast sprak hij zijn hoop uit dat Robinson zijn leven lang bij de Yankees zal blijven. Dat zou natuurlijk goed nieuws zijn voor de ploeg uit New York, want Cano is nog een van de weinige (fitte) power hitters in de uitgedunde lineup van de Yankees.

Op dit moment staan de Yankees echter even op de achtergrond bij de familie Cano. Vader en zoon maken zich allebei namelijk op voor de World Baseball Classic. Jose is daarbij een coach van het team van de Dominicaanse Republiek terwijl Robinson natuurlijk de startende tweede honkman is.

Cashman

Brian Cashman heeft overigens momenteel wel wat anders aan zijn hoofd. De general manager van de Yankees brak zijn rechterkuitbeen en ontwrichtte zijn rechterenkel tijdens skydiven. Cashman maakte deze sprong voor het goede doel, om aandacht te winnen voor Wounded Warrior Project. Ironisch genoeg raakte hij hierbij dus zelf gewond en hij moest een operatie ondergaan om de breuk weer te herstellen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen