UFC 193: Rousey – Holms GRATIS te zien op FOX

Door

072915-UFC-Ronda-Rousey-Open-Workout-OB-G2.vresize.1200.675.high.96

De UFC 193 Pay-Per-View, waarin Ronda Rousey tegenover Holly Holms staat in de Main event, is zaterdagnacht vanaf 04:00 live te zien op FOX. Waar normaliter de grote UFC events en PPV’s alleen te zien zijn achter de decoder, maakt FOX nu de keuze om het evenement zonder extra kosten uit te zenden op het open net.

UFC-fans in Nederland met digitale TV-abonnement hoeven dus niet 16 euro te betalen om UFC te bestellen. De main card in Australië zal geopend worden door een Nederlander. De boomlange zwaargewicht Stefan Struve zal het opnemen tegen de 29-jarige Amerikaan Jared Rosholt. Verder zien we ook de veteranen Mark Hunt en Anderson ‘Big Foot’ Silva in de octagon.

In Melbourne zullen meer dan 60.000 fans getuigen zijn van twee confrontaties in de main event waarin de vrouwen centraal staan. Eerst zal de Poolse Joanna Jędrzejczyk haar Strawweight titel verdedigen tegen Valérie Létourneau uit Canada. Daarna is het de beurt aan de fenomeen in het MMA, Ronda Rousey. Zij staat in de main event tegenover Holly Holms, die net als Rousey ook ongeslagen is in de UFC.

UFC 193 is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 04:00 te zien op het open net bij FOX.

Foto’s: GettyImages / Zuffa (UFC)

Ook leuk om te lezen