TO: ‘Coaches oorzaak slechte serie’

Door

Terrell Owens is duidelijk niet blij met de huidige situatie bij de Cincinnati Bengals. Deze week haalde hij in de tv-show ‘The T.Ocho Show’, een satirisch programma wat hij samen met teamgenoot Chad Ocho Cinco presenteert, keihard uit naar de coaching staff van de Bengals.

De huidige serie slechte resultaten, de Bengals staan 2-11, hebben volgens de receiver te maken met het niveau van coaching. ,,Ik denk dat er vanuit de top van deze organisatie slecht wordt gepresteerd,” vertelde Owens in de show.,,Je begint met de eigenaar, daarna met de coaches. Natuurlijk moeten wij als spelers het uitvoeren, maar wij luisteren naar wat de coaches met ons van plan zijn. Elke speler wil natuurlijk het beste uit zijn spel halen voor het team, maar dan moeten de coaches wel de juiste mensen op de juiste positie zetten.”
De headcoach van de Bengals, Marvin Lewis, ontving vorig seizoen nog de award voor ‘NFL Coach of the Year’.

Owens tekende aan het begin van dit seizoen voor één jaar bij de Bengals. Hij hoopte met de regerend AFC North kampioen de play-offs te bereiken, maar dat gaat zeker niet meer gebeuren. De Bengals verloren de laatste tien wedstrijden op rij en evenaarde daarmee het negatieve clubrecord wat betreft verliespartijen achter elkaar.

,,Ik ben nog niet zo vaak zo gefrustreerd geweest als nu,” erkende de receiver. ,,Ik ben het hele jaar rustig gebleven, maar gezien de situatie waarin wij nu zitten, kan ik niet anders toegeven dat ik erg teleurgesteld ben in alles.”

Zijn teamgenoot Ocho Cinco deed ook nog even een duit in het zakje. ,,Ik heb geen idee waarom wij nu 2-11 staan, maar het ergste is dat het mij weinig meer doet. Ik ben er aan gewend geraakt om te verliezen en daarom weet ik ook niet meer waar het aan kan liggen,” was zijn pijnlijke conclusie.

Alleen de Carolina Panthers presteren dit seizoen nog slechter, met slechts één overwinning en twaalf nederlagen.

Foto: nilifmag.com

Ook leuk om te lezen