TNF: Giants verslaan de Redskins met speels gemak

Door

TNF
Deze donderdagnacht was er een matchup waarvan niemand wist wat te verzinnen. De Giants van Manning speelden tegen de Redskins van Cousins. En uiteindelijk wist Manning Cousins in eigen huis te verslaan met 32-21. Door de zege komen de Giants op gelijke hoogte met de Redskins (1-2) in de NFC East.

Voor de Giants was de zege belangrijk, want met de personele problemen in Dallas ligt de divisietitel voor het grijpen. De Cowboys staan wel op 2-0, maar zijn door het verlies van Tony Romo en Dez Bryant flink verzwakt en de weg naar de play-offs ligt dus ineens weer open voor de Giants en de Redskins.

In Washington leken ze dit niet te beseffen, want de eerste helft was zonder discussie voor de Giants, die scoorden via een safety, een fieldgoal en een touchdown en de ploeg uit New York leek eindelijk op rozen. Dit ondanks twee fieldgoals van de Redskins. Cousins kon niet laten zien waarom hij de voorkeur heeft gekregen boven Robert Griffin III, want de quarterback van de Redskins was goed voor twee turnovers, waaronder deze geforceerde pass.

In de tweede helft gaan beide ploegen meer en meer voor de winst, waardoor er meer ruimte in beide games ontstat. Hierin blijken Odell Beckham Jr en Rueben Randle beslissende factoren. Niemand die verrast is door de aanwezigheid van Beckham Jr maar dat Rueben de winst binnenhaalt is te meer verrassend. Eli Manning leek deze wedstrijd ook steeds meer op de quarterback die twee keer de Super Bowl won, waarbij de mooiste pass deze op OBJ was, die te midden van drie verdedigers uit Washington toch de bal zonder problemen wist te vangen.

In het vierde kwart wisten beide teams nog twee touchdowns te scoren, maar de zege van de Giants kwam geen moment meer in gevaar. Washington heeft na vanavond een 1-2 en de Giants ook. Beide teams schieten niet omhoog, ze hebben louter een goed of slecht gevoel te verwerken. Dit geldt vooral voor Trenton Robinson van de Redskins, die volledig omvergeblazen werd toen hij probeerde Andre Williams probeerde te tackelen.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen