Titans willen Young traden

Door

De Tennessee Titans zouden liever quarterback Vince Young traden dan hem als free agent op te geven. Als ze hem gratis laten gaan moeten ze hem een roster bonus geven van 4,25 miljoen dollar als hij op het roster staat tien dagen nadat het nieuwe seizoen start. Dat begin is wanneer er een nieuw verdrag wordt getekend tussen de vakbond van de NFL en de NFL zelf.

Als de vakbond en de NFL eruit komen en een nieuw contract tekenen, hebben de Titans tien dagen tijd om Vince Young te traden, samen met zijn contract dat waarin is vastgelegd dat hij volgend seizoen 8,5 miljoen dollar moet verdienen.

Als ze toch kiezen om er een free agent van te maken kunnen ze dat vanaf 7 februari, de dag na de Super Bowl, maar het team wil dat nog niet doen.

Vince Young heeft een record van 30-17 in de vijf seizoenen dat hij actief is in de NFL, maar is slechts 13-14 tegen de betere teams.

Er zijn ook vragen rond zijn leiderschap en blessure gevoeligheid. Gedurende dit seizoen had hij een duimblessure waardoor zijn seizoen vroeger dan verwacht eindigde. Na dat duel gooide hij zijn schoulderpads en helm in het publiek en beledigde hij toenmalig head coach Jeff Fisher.

Eerder deze maand zei Young nog in een interview dat hij een elite-quarterback is in de NFL: ,, Ik ben zeker een starter in de NFL, een elite quarterback. Ik wil ervoor gaan en starten. Maar zoals altijd, de coaches hebben het laatste woord.”

Foto: femalefan.com

Ook leuk om te lezen