Titans geschokt na plotseling vertrek Finnegan

Door

De Tennessee Titans kregen zaterdag een onverwachte verrassing te verwerken. Cornerback Cortland Finnegan besloot namelijk het trainingskamp te verlaten, juist op het moment dat iedereen binnen de club verwachtte dat hij zijn contract zou verlengen.

Vrijdagnacht bleek dat de cornerback ineens was verdwenen, juist nadat zijn manager de club een tegenvoorstel had gedaan omtrent het nieuwe contract.

,,Het is een moeilijke situatie, dat durf ik eerlijk toe te geven. We hebben 23 spelers die in hun laatste contractjaar zitten. Afgelopen week hebben coach Mike Munchak en ik goede gesprekken met hem gehad en dat is het een grote verrassing dat hij nu ineens het trainingskamp heeft verlaten,” liet Mike Reinfeldt, de General Manager van de Titans weten.

,,Het is jammer dat we hem niet meer hebben kunnen spreken,” erkent de GM. ,,We hebben hem namelijk diverse malen geprobeerd om te bellen.”

De Titans zouden na het weekend reageren op het tegenvoorstel van het management van Finnegan. In zijn laatste contractjaar, die nu aanbreekt, zou de cornerback 3,7 miljoen dollar gegarandeerd ontvanegn.

Finnegan werd in de zevende ronde van de NFL Draft van 2006. Uiteindelijk duurde het tot het zijn tweede seizoen dat hij echt aan spelen toekwam. Sinds de voorbereiding op het nieuwe seizoen van vorig jaar speelde hij alles. In 2008 werd hij tevens verkozen tot All Pro en Pro Bowler.

Het management van de cornerback bleek deze week niet voor commentaar bescikbaar.

Foto: femalefan.com

Ook leuk om te lezen