Timberwolves nemen afscheid van coach Mitchell

Door

timberwolves

De Minnesota Timberwolves gaan per direct op zoek naar een nieuwe coach. Eerder vandaag besloot de ploeg niet door te gaan met interim-trainer Sam Mitchell, die de taken van de in oktober overleden Flip Saunders overnam.

Mitchell eindigde het seizoen met een 29-53 record, waardoor de Timberwolves wederom niet in de play-offs spelen. Ondanks de matige prestaties waren de spelers erg blij met de 52-jarige coach.

Na Randy Wittman (Washington Wizards) is Mitchell de tweede coach die we volgend jaar niet terug zien. Ze zullen niet alleen blijven is de verwachting.

Toekomst
De toekomst van de Wolves ziet er goed uit met veelbelovende talenten als Andrew Wiggins, Ricky Rubio, Zach Lavine en de aanstaande Rookie of the Year Karl-Anthony Towns. Naar verluid heeft de ploeg interesse in Tom Thibodeau, Jeff van Gundy en Scott Brooks. Trainers die ook op het verlanglijstje van de Sacramento Kings zouden staan.

3 Reacties
 1. Robkazoe 5 jaar ago

  De Washington Wizards houden nu ook een persconferentie:
  http://www.nba.com/live2/
  https://wizardstoday.monumentalsportsnetwork.com/

  Coach Randy Wittman zijn optie wordt niet verzilverd door het team.

 2. Ed 5 jaar ago

  Brooklyn, Phoenix, Sacramento: drukte op het coaches-arbeidsbureau

 3. Arceri 5 jaar ago

  Het ontslag van Mitchell is denk ik wel terecht, Als je twee nummer één draft picks hebt en nog een paar redelijke spelers en veel veteranen mag je gewoon iets beters verwachten dan dit. En dan zeg ik niet dat ze in de playoffs zouden moeten komen, maar meer dan 35 wedstrijden winnen zou er wel in moeten zitten.
  Wittman had gewoon nog coach moeten zijn van de Wizards. Wat kan hij er aan doen dat Beal en Wall de hele tijd geblesseerd zijn, want naast die twee is het niet veel. Morris heeft wel talent, maar is ook een verwende puber. Otto Porter en Marcin Gortat, vind ik niet veel. Ik denk dat Wittman een optimaal resultaat met dit zooitje heeft bereikt. Ze kunnen beter die General Manager er uitgooien, want met dit zootje valt gewoon bijna niet te werken.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen